BLIV SPEJDER

Medlemskab

Er du klar til spejdereventyr? Du kan prøve 2-3 spejdermøder, før du melder dig ind. Du er meget velkommen til at kontakte gruppelederen eller enhedslederne for mere information omkring besøg eller indmeldelse.

Læs om den enhed, der passer dig:

Familiespejder: 4-6 år med forældre
Bæver: 0.-1. klasse
Ulv: 2.-3. klasse
Junior: 4.-5. klasse
Trop: 6.-9. klasse
Senior: 14+

Foto: Lukas Lundbye / KFUM-Spejderne

Ferier

Spejderåret følger skoleåret og starter op sidst i august (ca. uge 34).
Der er ingen spejdermøder i skolernes sommerferie, efterårsferie, juleferie, vinterferie samt påskeugen. Ellers er der spejdermøder i alle uger, med mindre andet står i enhedens kalender.

Spejderudstyr

Ved indmeldelsen får dit barn et spejdertørklæde. Herefter er det meget normalt, at der går nogle måneder, før man køber spejderskjorte mv. – ofte som f.eks. julegave. KFUM-spejderudstyret kan købes i Eventyrsport

Forsikring

Hvor der er aktivitet, er der også en risiko for, at der kan ske uheld. Vi passer selvfølgelig på hinanden, og når man er medlem af Mariesminde Gruppe, er man automatisk omfattet af en fælles ulykkes- og ansvarsforsikring.

Vi anbefaler dog, at alle selv tegner en alm. ulykkesforsikring (hvis du ikke allerede har én), da erstatningen for personskade er begrænset.

Kontingent

Kontingent er kr. 900,- pr. spejderår. Halvdelen betales i september, og anden halvdel af kontingentet i marts. Yderligere spørgsmål vedr. kontingent kan ske til kasseren.

Indmeldelse

Når man har prøvet at deltage ved spejdermøde et par gange, sker indmeldelsen online via medlemsservice. I tilfælde af at der ikke er plads i ønsket enhed, vil du blive kontaktet, og indmeldelses-gebyret på kr. 150,- vil blive tilbageført.

Når først man er indmeldt som spejder, skal man ikke tilmelde sig ved hver sæson. Man er spejder, indtil man melder sig ud skriftligt. Oprykning til nye enheder sker automatisk efter klassetrin med mindre andet aftales med enhedslederen, og der vil altid være plads i enhederne til alle de spejdere der rykker op.

Der kan forekomme venteliste til enkelte enheder for nye spejdere. Her vil indmeldelse ske efter først-til-mølle-princippet.

Udmeldelse

Log ind på Min side og vælg personen, der skal meldes ud. Nederst på siden er der en rød knap, hvor der står “Afslut medlemskab”.

Scroll to Top