Indmeldelse

Her kan du melde dit barn ind i Spejdergruppen.

Ved indmeldelsen betales i alt kr. 1.000,- (150,- i indmeldelsesgebyr + 1. kontingent kr. 850,-). Vi anser først indmeddelelse som gyldig, når dette beløb er betalt.

Vi betragter Dankort-indehaveren som ansvarlig for indmeldelsen.

Indmeldelse:

* Påkrævede felter

* Barnets navn:

* Fødselsdag:

* Adresse:

* Postnummer:

* Kommune:

* Kontaktemail:

Kommentar (allergier, medicin, ordblindhed m.m.):

Evt. Søskende:

Kontaktperson 1
Navn:
Relation:
Telefon:


*Jeg tillader hermed, at de billeder, der bliver taget af mit barn, frit kan bruges af KFUM-Spejderne til at illustrere spejderarbejdet:*Jeg tillader hermed, at mit barn må køre med andre under de gældende regler for kørsel med børn i private biler:
Læs betingelser her (åbner i et nyt vindue)*) Beløbet dækker udgifter til Spejdertørklæde mm. der udleveres af barnets leder efter når indmeldelsen.

**) Her kan du læse vores generelle Salgs- og leveringsbetingelser.

***) For at spejderarbejdet kan hænge sammen, er der mange praktiske opgaver, der skal løses. I Mariesminde spejdergruppe, arbejder vi på at minimere ledernes andel af praktiske arbejder ud over de ugentlige møder, da de også har travlt med job/uddannelse, familie mv.)

Derfor skal alle forældre deltage i det praktiske arbejde omkring spejderarbejdet. Det kan f.eks. være arbejdsdage, rengøring, pengeskabende aktiviteter, kagebagning mv.

Opgavefordelingen sker enten ved frivillige tilsagn eller ved tildeling af konkrete tidsbestemte arbejdsopgaver.