Medlemskab

Indmeldelse og medlemsskab

I Mariesminde gruppe kan du siden sommeren 2021 starte til spejder fra du er 4 år, og sammen med din(e) forældre kan I være med i FamilieSpejd-enheden.

Du kan, når du begynder i 1. klasse, begynde til spejder selv. De forskellige enheder/aldersinddelinger er:

  • FamilieSpejd 4år med forældre møde hver 3. søndag kl. 9-12
  • Bæver 1. klasse møde mandag kl. 16:30 (pt. på pause pga. ledermangel – kan du hjælpe? så kontakt gerne gruppeleder Susanne Feldt Jørgensen på tlf. 5164 4024)
  • Ulve 2. – 3. klasse møde tirsdag kl. 18.30
  • Junior 4.- 5. klasse møde onsdag kl. 18.30
  • Trop 6. – 9. klasse møde onsdag kl. 18.30
  • Senior 14år+ møde onsdag med troppen samt hver 2. torsdag kl. 19:00-21:00

Ferier

Spejderåret følger skolernes sommerferie og starter op ca. i uge 34.
Spejdergruppen holder ferie og dermed er der ingen spejdermøder i skolernes sommerferie, efterårsferie, juleferie, vinterferie i uge 7 samt påskeugen. Ellers er der spejdermøder i alle uger, med mindre andet står i enhedens kalender.

Indmeldelse

Du bedes anvende vores online-indmeldelse. I tilfælde af at der ikke er plads i ønsket enhed (klasse), vil du blive kontaktet, og indmeldelsesgebyret på kr. 150,- vil blive tilbageført.

Indmeldelse kan ske til Åbent Hus-arrangementet eller efter deltagelse i 2-3 spejdermøder.

Har du lyst til at prøve at være spejder, er du meget velkommen til kontakte gruppelederen eller enhedslederne for mere information omkring besøg eller indmeldelse.

Men husk at spejderliv er udeliv, så medbring:
– Praktisk tøj og sko, regntøj hvis nødvendigt
– Lomme- eller cykellygte
– Indesko/sokker. Vi har udendørsaktiviteter uanset vejret.

Vel mødt.

Spejderudstyr

Ved indmeldelsen får dit barn et spejdertørklæde. Herefter er det meget normalt, at der går nogle måneder, før I køber spejderskjorte mv. – ofte som f.eks. julegave.

KFUM-spejderudstyret købes i spejdernes egen butik – 55° Nord.

Medlemsskabet fortsætter…

Når først man er indmeldt som spejder, skal man ikke tilmelde sig ved hver sæson. Man er spejder, indtil man evt. melder sig ud skriftligt. Oprykning til nye enheder sker automatisk efter klassetrin med mindre andet aftales med enhedslederen, og der vil altid være plads i enhederne til alle de spejdere der rykker op. Der kan dog forekomme venteliste til enkelte enheder for nye spejdere. Her vil indmeldelse ske efter først-til-mølle. Kontakt og besked kan ske til/fra gruppelederen.

Kontingent

Kontingent er kr. 850,- pr. spejderår. Kontingentet betales med Dankort i september. Kasereren udsender mail før forfald. Yderligere spørgsmål vedr. kontingent kan ske til kasseren.

Adresseændring

Her kan du ændre adresse, mail og telefonnummer.

Udmeldelse

Du skal melde dit barn ud på medlemsservice. Klik ind på:

https://medlemsservice.spejdernet.dk/member/mypage

Log ind på siden, vælg barnet der skal meldes ud, og nederst på siden er der en rød knap hvor der står “Afslut medlemskab”.

Forsikring

Hvor der er aktvitet, er der også en risiko for, at der kan ske uheld. Vi passer selvfølgelig på hinanden, og når man er medlem af Mariesminde gruppe, er man automatisk omfattet af en fælles ulykkes- og ansvarsforsikring.

Vi anbefaler dog, at alle selv tegner en alm. ulykkesforsikring (hvis du ikke allerede har én), da erstatningen for personskade er begrænset.

Læs mere om KFUM-Spejderne Mariesmindegruppe…