Familiespejd

Familiespejd

Alder: 3-6 år

Mødeaften: EFTER AFTALE, typisk 1 TIL 2 GANGE PR. MÅNED.

FamilieSpejd – er spejderfællesskab for familier med børn i alderen 3 år til skolestart, hvor børn og forældre er spejdere sammen. Her introduceres børn og voksne til friluftslivet, naturen, fællesskabet i en gruppe, at være nysgerrige og udfordrende og være gode kammerater. Ved FamilieSpejd er man en samling familier som sammen aftaler frekvens og dag for møderne – og sammen lægger program og skiftes til at planlægge og stå for møderne i fællesskab med andre. Der udpeges en eller flere  FamilieSpejd koordinator blandt forældrene, som er kontaktperson og deltagende i lederkredsen i spejdergruppen i øvrigt. Familiespejderne er en enhed som de øvrige i gruppen, og inviteres til og deltager udover i Familiespejd aktiviteterne også i gruppens øvrige fælles-aktiviteter.

Der er stor frihed til benytte faciliteterne i Spejdergruppen, hytten, shelters mm. og man kan aftale fællesspisning med bål fredag eftermiddag etc. også ud over de aftalte mødedage – det er op til jer! 

I spejdergruppen har vi rammerne; vi har hytten, materialer, kurser, ledermateriale og inspiration og gode forældre- og lederkolleger – så kom og vær med i et sjovt spejderfællesskab i Mariesminde Gruppe!

Vi har i øjeblikket ingen aktive familiespejdere i gruppen, men kontakt os på info@mariesmindegruppe.dk hvis I er interesserede, så hjælper vi jer i gang.