Familiespejd

Familiespejd

Alder: 4-6 år

Mødeaften: typisk hver 3. søndag

I Mariesminde er Familiespejderne startet igen, og der er stadig plads til flere nye familier – så bare møde op til næste møde, eller tag kontakt til Familiespejd koordinatoren Lene Hemmsen Jørgensen.

FamilieSpejd – er spejderfællesskab for familier med børn i alderen 4 år til 0. klasse, hvor børn og forældre er spejdere sammen. Her introduceres børn og voksne til friluftslivet, naturen, fællesskabet i en gruppe, at være nysgerrige og udfordrende og være gode kammerater. Ved FamilieSpejd er man en samling familier som sammen aftaler frekvens og dag for møderne – og sammen lægger program og skiftes til at planlægge og stå for møderne i fællesskab med andre. Der udpeges en eller flere  FamilieSpejd koordinator blandt forældrene, som er kontaktperson og deltagende i lederkredsen i spejdergruppen i øvrigt. Familiespejderne er en enhed som de øvrige i gruppen, og inviteres til og deltager udover i Familiespejd aktiviteterne også i gruppens øvrige fælles-aktiviteter.

Der er stor frihed til benytte faciliteterne i Spejdergruppen, hytten, shelters mm. og man kan aftale fællesspisning med bål fredag eftermiddag etc. også ud over de aftalte mødedage hver 3. søndag formiddag – det er op til jer! 

I spejdergruppen har vi rammerne; vi har hytten, materialer, kurser, ledermateriale og inspiration og gode forældre- og lederkolleger – så kom og hver med i et sjovt spejderfællesskab i Mariesminde Gruppe!

Kommende møder (kl. 9-11) og begivenheder:

  • 14-08-2022 Åbent Hus arrangement (Kl. 10.30 Strandgudstjeneste, 13.00 Åbent Hus)
  • 04-09-2022
  • 25-09-2022
  • 30-10-2022
  • 20-11-2022
  • 11-12-2022