Efterårshike med overnatning for ulve i Mariesminde spejdergruppe

Efterårshikens formål er at lære hinanden bedre at kende i ulveflokken. Efter hiken er der overnatning i spejderhuset. For dem, der ikke er vant til at sove andre steder end hjemme, er det en god mulighed for at prøve overnatning med ulvene, da det er i kendte rammer og kun en enkelt nat. Senere weekendture og lejre bliver med flere overnatninger.Søndag slutter vi af med høstgudstjeneste i og kirkefrokost i Dalby Kirke, hvor ulvenes familie er inviteret til at deltage. Frokosten er gratis for spejderne, men koster ellers 20 kr. pr. person, øl 10 kr. og vand 5 kr.

 1. Tid og sted:
  Lørdag den 12. september kl. 10 afleveres udstyr til overnatning i spejderhuset.
  Lørdag den 12. september kl. 11 mødes alle ulve med turtaske på P-pladsen ved Løverodde.
  Søndag den 13. september kl.10.30 er der høstgudstjeneste med kirkefrokost i Dalby Kirke.
  Søndag den 13. september kl. 12.30 afhentes ulvene ved Dalby Kirke.
 2. Medbring: Påklædning efter vejret, uniform og et par gode sko til en travetur på godt 10 km.Turtaske med fyldt drikkedunk, madpakke og regntøj. Udstyr til overnatning med sovepose, underlag, hovedpude, bamse, lommelygte, nattøj, toiletsager samt et ekstra sæt tøj i tilfælde af, at vi bliver våde i løbet af dagen.
 3. Medbring ej: Spejderbælte, dolk, slik, og mobiltelefon.
 4. Spørgsmål: Har I spørgsmål, så kontakt Hanne R. McCollin på 2144 4530.
 5. Bagning: Skulle der være forældre, som har tid og lyst til at bage kage eller boller til morgenmad, så skriv det gerne på tilmeldingen.
 6. Tilmelding: Skal ske herunder, hvor man også indbetaler 100 kr. pr. deltager.
 7. Deadline: Senest torsdag den 10. september.
 8. OBS! For at deltage i turen skal man være meldt ind i Mariesminde spejdergruppe. Dels af hensyn til fællesskabet i ulveflokken, dels for at alle er dækket af spejdernes forsikring.
Pris: 100 kr.


Adresse:

Løverodde Strand, 6092, Sønder StenderupTilmelding er desværre ikke længere muligt